Profil

Guldsmed Lintrup

Grundlagt 1961

Guldsmed Lintrup er autoriseret og officiel forhandler af en lang række mærker inden for ure og smykker. Bla. TAG Heuer, Oris, Maurice Lacroix, Ole Lynggaard, Georg Jensen, Sif Jakobs, byBiehl, Julie Sandlau og mange flere.

Guldsmed Lintrup har gennem 3 generationer været indbegrebet af høj kvalitet, stort udvalg, udstrakt service og godt håndværk.

Her i en af landets største forretninger for ure og smykker, kan du i ro og fred gå rundt og lade dig inspirere af de mange udstillinger og shop-in-shops. Vi står klar med kompetent betjening af erfarent og faguddannet personale.

Som den eneste butik i Esbjerg og omegn har vi både faguddannet urmager og guldsmede til at rådgive og vejlede, hvad enten det drejer sig om reparation eller køb af nye ure eller smykker.

Vores guldsmede- og urmagerværksted er kendt for det gode håndværk, den høje kvalitet og flotte finish.

Hos Guldsmed Lintrup finder du landsdelens største udvalg af smykker og ure i alle prisklasser.

Du kan vælge mellem klassiske kollektioner og tidens nyeste trends indefor smykker og ure.

Som autoriseret forhandler er vi godkendt af de enkelte levarandører, hvilket er din garanti for, at du køber 100% ægte produkter og du samtidig modtager den rigtige internationale garanti. Som autoriseret forhandler kræves det i øvrigt, at vi har en fysisk butik, hvilket er et kvalitetsstempel du altid kan se efter, når du handler smykker og ure på internettet.

 

Vi glæder os til at se jer i butikken, eller betjene jer her på vores nye webshop

Guldsmed Lintrup
Kvalitet, faglighed og service.

Henter... Vent venligst ...